Over Willems Techniek

Flexibiliteit

Flexibiliteit is een belangrijk punt bij Willems Techniek.

Kwaliteit

Willems Techniek werkt met de beste producten om kwalitatieve producten te kunnen leveren.

Klantspecificiteit

Samen met de klant bespreek ik de wensen en vrijblijvende mogelijkheden, dat is natuurlijk waar het allemaal om draait.

Altijd al van jouw hobby je werk willen maken? Precies. Dat heb ik ook gedaan en op dit moment nog geen moment spijt van gehad. Mijn naam is Aron Willems eigenaar van Willems Techniek. Willems Techniek heeft een breed aanbod in diverse sectoren van de agrarische sector tot de consumptie industrie. De drie onderdelen waar ik mijn passie en kwaliteit in kwijt kan is automatisering, mechanisering en engineering.

Willems Techniek
Hulsbeek 4
5446 PR Wanroij

info@willems-techniek.nl
+31 (0) 6 46 51 77 93
KvK: 69051399