Engineering

Ontwikkelingen, innovaties en verduurzaming, de hedendaagse economie is hier continue mee bezig. Daar kan Willems Techniek niet in achter blijven. Graag ontwikkel ik met jou het idee of uitgewerkt concept uit in een professionele 3D CAD tekening. De aanpassingen worden samen besproken en wordt pas definitief na jouw goedkeuring. Naast het tekenen bestaat het maken van een kostenberekening ook tot de mogelijkheid. Eventueel is het mogelijk om hier een prijsvergelijking aan toe te voegen.

Ook voor het maken van elektrische hard- en software wordt er gebruikt gemaakt van industriële programma’s. Door gebruik te maken van deze programma’s kan het gemakkelijk aangepast worden op de wensen van de klant.

Graag bespreek ik de wensen en de mogelijkheden.

k

3D CAD

Met behulp van het 3D CAD programma kan het product perfect ontwikkeld en getekend worden. Om vervolgens tot een 2D tekeningenpakket te komen.

Productie

De productie van het product kan vervolgens gerealiseerd worden in de werkplaats. Met verschillende gereedschappen en machines kan Willems Techniek dit realiseren.

Willems Techniek
Hulsbeek 4
5446 PR Wanroij

info@willems-techniek.nl
+31 (0) 6 46 51 77 93
KvK: 69051399